Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Ανακύκλωση με Freecycle



Υπέπεσε στην αντιληψή μου το συγκεκριμένο site το οποίο μου φάνηκε μάλιστα πολύ πολύ ενδιαφέρον και εκτός από την εγγραφή που έκανα αμέσως αμέσως σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας. (γιατι ως γνωστόν μου αρέσει να μοιράζομαι τα καλούδια που ανακαλύπτω κατα καιρούς)

Το site το λοιπόν έιναι το http://www.freecycle.org/το οποίο αποτελείται ήδη από 4,313 groups και 4,764,000 μέλοι παρακαλώ!

Θα αναρωτιέστε πως έχει η ιστορία....Το λοιπόν, ρίχνεις μια ματιά τριγύρω σου, και βλέπεις 2-3 (τουλάχιστον:P) άχρηστα πλέον πράγματα για εσένα τα οποία έχεις σταματήσει εδώ και καιρό να τα χρησιμοποιείς και σου πιάνουν τζάμπα χώρο. Κάνεις μία ωραιότατη εγγραφή στο http://www.freecycle.org/ και συνδέεσαι σε ένα απο τα 4.000 groups, τα οποία βεβαίως βεβαίως αφορούν και μεγάλες πόλεις μας όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πάτρα κ.λ.π.
Γράφεις την αγγελία σου για το τραπεζάκι, εγκυκλοπαίδεια, cd, βιβλία, καρέκλες, που σου περισεύουν και αντί να τα πετάξεις και να επιβαρύνεις και το περιβάλλον, όλο και κάποιος κάλος άνθρωπας θα βρεθεί να σε απαλλάξει από αυτά, ειδικά σε περίπτωση φοιτητών η ιδέα φαίνεται μεγαλειώδης!

Καλή ανακύκλωση και να προσέχετε!