Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Parkaro.gr




To parkaro.gr είναι η μοναδική πύλη που φιλοδοξεί να συνδέσει τους ιδιοκτήτες θέσεων στάθμευσης με τους υποψήφιους ενοικιαστές.

Βρείτε εύκολα και φτηνά, μια θέση στάθμευσης κοντά στην δουλειά σας, σε σταθμούς μετρό, στο κέντρο, για τις ώρες που εσείς χρειάζεστε.

Για τους ιδιοκτήτες θέσεων σε στεγασμένα/ ανοιχτά πάρκινγκ, ιδιόκτητους χώρους κτλ., ένα επιπλέον εισόδημα σας περιμένει αφού μπορείτε άμεσα να τις νοικιάσετε για τις ώρες που δεν τις χρησιμοποιείτε κάνοντας χρήση της δωρεάν υπηρεσίας του parkaro.gr.

  • Σκεφτείτε, πόσοι από εμάς διαθέτουμε μια θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητο μας η οποία μένει κενή για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας;
  • Γιατί να μην εκμεταλλευτούμε τη θέση που δεν χρησιμοποιούμε για κάποιες ώρες (π.χ. λόγω του ότι από τις 08:00 ως τις 17:00 κάθε μέρα βρισκόμαστε στη δουλειά μας), και να αποκτήσουμε έτσι ένα επιπλέον εισόδημα;
  • Για όσους ψάχνουν μια θέση στάθμευσης, τώρα έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν μόνο για τις ώρες που την χρειάζονται αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της εύρεσης κάποιας θέσης έξω στο δρόμο και τις υπέρογκες χρεώσεις των σταθμών αυτοκινήτων.

Καινούρια δυνατότητα: Ανταλλάξτε τους ιδιόκτητους χώρους στάθμευσης που διαθέτετε! (π.χ. Μένετε στο Μαρούσι & εργάζεστε στο κέντρο; Βρείτε κάποιον που μένει στο κέντρο & εργάζεται στο Μαρούσι & ανταλλάξτε τις θέσεις σας για τις ώρες που θα συμφωνήσετε!)

Πολύ καλή ιδέα και φυσικά χαίρομαι να μοιράζομαι τέτοιου είδους ιδέες μαζί σας.