Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Νιφάδα δημητριακών αξίας £100,000!


Οι οικονομικές προσφορές για ένα κομμάτι cornflake στο eBay έχουν φτάσει τις £100,000.

Δυο αδερφές δημοσίευσαν στο eBay τη νιφάδα δημητριακού, που μοιάζει με την πολιτεία του Ιλινόις της Αμερικής, με τίτλο 'The Great Illinois Corn Flake', βεβαιώνοντας τους πάντες ότι δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία.

Η Emily McIntire, 15 ετών από τη Virginia, είπε ότι στο δρόμο για το σχολείο πήρε μαζί της μερικά δημητριακά όταν ανακάλυψε τη νιφάδα. «Βρισκόταν σχεδόν στο στόμα μου, στην αρχή δεν έμοιαζε με το Ιλινόις επειδή δε την κρατούσα σωστά,» σχολιάζει η μαθήτρια. Όμως στη συνέχεια παρατήρησε την ομοιότητα και είπε: «Θεέ μου, αυτό είναι το Ιλινόις.»

Η 23χρονη αδερφή της Emily, η Melissa, αναφέρει ότι οι γονείς τους πρότειναν να το πουλήσουν απλά για πλάκα. «Αυτή τη στιγμή η πολύτιμη νιφάδα βρίσκεται μέσα σε μια κοσμηματοθήκη καλά προστατευμένη,» σχολιάζει η Melissa.

Οι αδερφές McIntire λένε ότι έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν τις εισπράξεις από το eBay για να αγοράσουν περισσότερα δημητριακά. «Θα πρέπει να αντικαταστήσουμε αυτό που έχουμε ήδη πουλήσει. Εξάλλου λατρεύουμε τα δημητριακά!» αναφέρει η Melissa.