Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Ράδιο Αρβύλα Part 2



Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, θα είναι καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) τα απογεύματα στον ΑΝΤ1.

Από αυτή τη Δευτέρα 14/4 στις 17:45 με το νέο ψυχαγωγικό talk show «Ράδιο Αρβύλα», που θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, δημιουργούν μια αυθόρμητη, κεφάτη παρέα που επικοινωνεί ζωντανά με τους τηλεθεατές και συζητά για θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο, από τη δική της οπτική γωνία.

«Mια εκπομπή αληθινής επικοινωνίας» χαρακτήρισε ο Αντώνης Κανάκης το «Ράδιο Αρβύλα» σε συνέντευξη τύπου που έδωσε μαζί με τον Γιάννη Σερβετά την Παρασκευή 11/4. Περιγράφοντας την ιδέα της νέας εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε τα εξής:

«Σκοπεύουμε να κάνουμε μία εκπομπή ανθρώπινη και ζωντανή με όλη τη σημασία της λέξης. Είμαστε πάνω απ’ όλα μία παρέα. Δεν θα υπάρχει σε αυτή τίποτα το στημένο, το περιοριστικό ή το προσχεδιασμένο. Αντίθετα, ευχόμαστε η ροή της εκπομπής να ανατρέπει τα αρχικά δεδομένα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα δεχόμαστε e-mail, sms και τηλεφωνήματα από το κοινό, τα οποία θα βγαίνουν απευθείας στον αέρα χωρίς καμία λογοκρισία.

Επίκεντρο της θεματολογίας και του διαλόγου μας με τον κόσμο θα είναι οι ειδήσεις, τα θέματα που βλέπουμε καθημερινά στα τηλεοπτικά δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές. Ωστόσο, θα τα προσεγγίζουμε με απλό, αυθόρμητο και ανθρώπινο τρόπο μεταφέροντας την πραγματικότητα και την καθημερινή μας διάθεση χωρίς καμία σοβαροφάνεια ή καθωσπρεπισμό. Είναι φυσικό άλλα θέματα να βγάζουν γέλιο κι άλλα να προκαλούν προβληματισμό.

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που κάναμε ζωντανή εκπομπή και είναι φυσικό να έχουμε αγωνία. Αγαπήσαμε τους ΑΜΑΝ, ωστόσο μας έχει λείψει η ζωντανή επικοινωνία. Στόχος μας είναι να επικοινωνούμε με νέους ανθρώπους».

Ο Γιάννης Σερβετάς συμπλήρωσε: «Κάνοντας τόσα χρόνια καθημερινά ραδιόφωνο, δεν είναι πλέον για μας απλά μια δουλειά. Έχουμε αγαπήσει την ισορροπία των συναισθημάτων που βιώνουμε μέσα σ’ αυτό. Με το «Ράδιο Αρβύλα» αυτή τη συναισθηματική ισορροπία επιδιώκουμε να βγάλουμε και στην τηλεόραση: την ισορροπία ανάμεσα στη σοβαρότητα και το χιούμορ, που διέπει και την πραγματική μας ζωή».

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Το ενδιαφέρον στο «Ράδιο Αρβύλα» είναι ότι θα έχει λόγο σύγχρονο, προσωπικό, αυτοαναιρετικό, με αιχμηρά στοιχεία. Κανείς δεν θα υποδύεται κάποιο ρόλο. Είναι μία εκπομπή διαλόγου, ένα καθημερινό σχόλιο πάνω σε αυτά που πραγματικά συμβαίνουν σήμερα. Σαφώς θα είναι σατιρική, αλλά οι πρωταγωνιστές της θα είναι άνθρωποι που περιγράφουν τη ζωή όπως τη βιώνουν. Είναι κάτι που λείπει από την τηλεόραση και εναρμονίζεται απόλυτα με το ανανεωμένο πρόσωπο και τη νέα φιλοσοφία του ΑΝΤ1».



πηγή: cosmo.gr

1 Μπηχτές:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Σε λιγες μερες ερχεται συνεντευξη των παιδιων....αποκλειστικα και μονο στο ΠΡΕΖΑ TV....