Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Η ζωή του όλη... στο eBay

Τι σου κάνει ένας χωρισμός! Μπορεί να οδηγήσει κάποιον στο να πουλήσει ολόκληρη τη ζωή του στο eBay, προκειμένου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Τουλάχιστον αυτή τη λύση θεώρησε ως καλύτερη ένας Αυστραλός.

Ο Ian Usher βρέθηκε χωρισμένος και μόνος μετά από 12 χρόνια δεσμού εκ των οποίων τα 5 ήταν και γάμου. Προφανώς στεναχωρημένος από την εξέλιξη αυτή, αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αφήνοντας την παλιά του ζωή… πίσω. Ή μάλλον σε κάποιον άλλο.

Έτσι, από τις 22/06 έβγαλε όλη του τη ζωή σε δημοπρασία στο eBay. Κι όταν λέει όλη του τη ζωή το εννοεί… από το σπίτι (και όλα τα περιεχόμενά του), το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και το ποδήλατό του, ως το home cinema, την κάμερα, το μπάρμπεκιου, το κομπιούτερ, τη δουλειά και τους φίλους του, όλα είναι προς πώληση.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο 44χρονος Αυστραλός, από την ημέρα που δημοσιοποίησε την απόφασή του αυτή, λαμβάνει στο προσωπικό του site, e-mails για ηθική συμπαράσταση αλλά και ερωτήσεις για το πως μπορεί κάποιος ν’ αλλάξει τη ζωή του.

Δείτε την ιστοσελίδα του Ian Usher...

Η δημοπρασία της ζωής του Ian Usher θα ολοκληρωθεί στις 29/06 και ο ίδιος ελπίζει ότι θα συγκεντρώσει περίπου 500.000 δολάρια προκειμένου να κάνει το πολυπόθητο νέο ξεκίνημα.

Η δημοπρασία του Ian Usher...

Όσο για την πρώην του, που υπήρξε ο λόγος πίσω από όλα αυτά, ο Usher αρνείται να δώσει λεπτομέρειες του τι συνέβη μεταξύ τους αλλά αποκαλύπτει ότι κι εκείνη άλλαξε τη ζωή της, με έναν άλλο άντρα…

Ο ίδιος σκοπεύει, αν συγκεντρώσει το ποσό που επιθυμεί, την επόμενη κιόλας στιγμή να πάρει το διαβατήριο και το πορτοφόλι του και να φύγει, χωρίς προς το παρόν να αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο προορισμός του.

Πάντως ο Usher υποστηρίζει ότι δεν είναι ο πρώτος που πουλάει ολόκληρη τη ζωή του στο Internet. Έχει προηγηθεί ένας 24χρονος συμπατριώτης του και δύο αμερικανοί.


πηγή cosmo.gr


2 Μπηχτές:

pinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
pinos είπε...

πολι καλι φασει!!!!!!!!!!!!!
ετσι και το σκευτομουνα και εγο οταν με παρατισε η δικια μου τορα θα ειμουνα πλουσειος αχαχαχαχχαχ
πολι καλο αρθρο!!!!!!!!!!!!!!!!