Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Τα Φιλαράκια



Ρέιτσελ, Μόνικα, Φοίβη, Τσάντλερ, Ρος
και Τζόι. Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα ονόματα; Σας προκαλούν ένα -έστω- ελαφρύ μειδίαμα στο άκουσμά τους; Αν ναι, τότε παρακαλώ καθίστε! Καθίστε, γιατί στα σκαριά βρίσκεται και επισήμως μία κινηματογραφική μεταφορά τηλεοπτικής σειράς που θα σας κάνει να ουρλιάξετε από χαρά!

Όταν λέμε τηλεοπτική σειρά, δεν εννοούμε όποια και όποια, αλλά αυτή που έχει κερδίσει τις καρδιές ανδρών και γυναικών, μικρών και μεγάλων, αυτή για την οποία έχουμε ρίξει απίστευτους τόνους δακρύων (από τα γέλια) και έχουμε γυμνάσει για τα καλά τους κοιλιακούς μας! Ο λόγος βέβαια για τα «Φιλαράκια», τη σειρά που έχει αφήσει ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα και σπάει ρεκόρ τηλεθέασης ακόμη και με τις επαναλήψεις της!

Η Τζένιφερ Ανιστον, η Κόρντεϊ Κοξ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ματ λε Μπλανκ, ο Ντειβιντ Σουίμερ και η Λίζα Κούντροου είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να υποδυθούν τους ρόλους που τους καθιέρωσαν στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό στερέωμα και... αν όλα πάνε κατ΄ευχήν να μας χαρίσουν ένα δίωρο γεμάτο γέλια, αναμνήσεις και χαλάρωσης!

Η τεράστια box-οφιανή επιτυχία του Sex and the City, ήταν αυτή που «έσπρωξε» τους πρωταγωνιστές των «Friends» να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το πρότζεκτ και να θέσουν τη μηχανή του σε ισχύ!
Φήμες μάλιστα λένε, ότι η Τζένιφερ Ανιστον βλέποντας τα παγκάρια του Sex and the City να πλημμυρίζουν δολάρια, έπεσε σε βαθιά περισυλλογή και μελέτησε σοβαρά αυτό το φαινόμενο.
Γιατί; Γιατί πολύ απλά είδε στο πρόσωπο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τον ευατό της.
Ο συλλογισμός της προφανώς αποτελείτο από τις εξής προκείμενες:
1. H Πάρκερ έγινε γνωστή μέσω του Sex and the City, αυτή μέσω των «Friends».
2. Η Πάρκερ έχει εταιρεία παραγωγής. Η Ανιστον επίσης.
3. Η Πάρκερ ανέλαβε από κοινού με άλλους την παραγωγή της ταινίας και δεν δίστασε υποδυθεί και πάλι την Καρυ.
Συμπέρασμα:
Η Ανιστον γιατί να μην κάνει το ίδιο με τα «Φιλαράκια»;

Ετσι, λοιπόν συζήτησε σοβαρά με τη φίλη της Κόρντεϊ Κοξ, που επίσης δηλώνει στο Ε3 της μία αντίστοιχη εταιρεία το ενδεχόμενο να αναλάβουν από κοινού με την Warner Bros την παραγωγή της εν λόγω ταινίας. Σύμφωνα, μάλιστα, με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, το φιλμ θα βγει στους κινηματογράφους τους προσεχείς 18 μήνες, το φθινόπωρο του 2009 δηλαδή! Όλα τα "Φιλαράκια" δηλώνουν ενθουσιαμένα στην ιδέα της ταινίας, αρκεί αυτή να γίνει με το σωστό τρόπο, να βασίζεται δηλαδή σε ένα στιβαρό σενάριο και σε μία αξιοπρεπή σκηνοθεσία.

Πηγή: Link

8 Μπηχτές:

Lina είπε...

πωπωωω έκανες το σουρωτηρι ευτυχισμένο τώρα! όχι απλά είναι φαν, αλλά έχει όλα μα όλα τα ντι βι ντι της σειράς. μπορούμε να σου διηγηθούμε ολόκληρο επεισόδιο =ΡΡ

(λούζερζζζζ)

Γιώργος είπε...

Ολοκληρο επεισοδιο ε?
Εγω μπορω να σου διηγηθω ολοκληρη season :P
Ειμαι fan και γω και θα ειναι απο τις μοναδικες ταινειες που θα ψηθω ασχημα να παω και στην πρωτη προβολη οσοοοοο κοσμο και αν εχει!

Sourotiri είπε...

Μακαρι να ειναι αληθεια!!!!! Κραταω μια μικρη επιφυλαξη μονο, γιατι καποια στιγμη ειχαν συζητησει να κανουν καμ μπακ για 4 εξτρα επεισοδια, πραγμα που δεν εγινε τελικα...

Αλλα εννοειται πως αν γινει αυτο το πραγμα, θα την δω ο κοσμος να χαλασει!!! Ποιο σινεμα ρε, τι το εχουμε το ιντερνετ;!;!;! Θα κανει πρεμιερα στην Αμερικη και λιγες ωρες αργοτερα πρεμιερα και στο pc μου!

[Θα ξενερωσω παρα πολυ ομως αν γραψει το σεναριο κανενας μαλακας και οχι η ομαδα που το εγραφε 10 χρονια, ή αν αντιληφθω οτι τα 6 φιλαρακια απλα θελησαν να κανουν μια αρπαχτη]

Γιώργος είπε...

χωρις να θελω να σε στενοχωρησω...περι αρπαχτης προκειται....
απλα ελπιζω να βγει ενα καλο αποτελεσμα και να μην ξενερωσουμε...
Η αληθεια ειναι πως οτι ειχαν να δωσουν το εδωσαν...
τωρα μπορουμε να ελπιζουμε απλα για το καλυτερο!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Καλά.... τα Φιλαράκια τα έχω δει 300 φορές... τουλάχιστον! :p

Xristos είπε...

Ακόμα και στις επαναλήψεις έχουν τρελλό γέλιο... Δεν είναι σειρά αυτή! Είναι φαινόμενο! (που έλεγε και ο Καρράς :Ρ)

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Αχ μακάρι!!!

Είμαι πολύ φαν!!!!

Γιώργος είπε...

Απο μικρο και απο τρελο
Kαι εγω αυτο ελπιζω ....να γινει τελικα και να μην στραβωσει κατι ή να μεινουν απλα στα λογια :)