Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Επιστροφή στην ....Πόλη!

Γεια σας, γεια σας γεια σας και χαρα σας !
Από 01/01/09 βρίσκομαι στην πόλη μου και μέχρι πρότινος βρισκόμουν σε στάδιο προσαρμογής. Όπως γνωρίζετε μπάρκαρα στις 26 Σεπτεμβρίου 08 για να συμπληρώσω την ρημάδα υπηρεσία που χρωστούσα (ας μην θυμηθώ για ποιον λόγο...) .
Πέρασα πολύ καλά, πέτυχα και καλό κόσμο, βγήκα όπου μπορούσα και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πλοίο το πήρα από την Augusta της Ιταλίας και τα ταξίδια τα οποία κάναμε ήταν όλα εδώ γύρω (δυστυχώς). Πολλές φορές Ιταλία, και Γαλλία σε διάφορες πόλεις όπως Τεργέστη, Γένοβα, Βενετία, Fos, λίγο Μαύρη θάλασσα (Γεωργία) , και Αίγυπτος γενικότερα σαν λιμάνια φορτώσεως στα περισσότερα από τα οποία δεν υπήρχε και τπτ το ιδιαίτερο για να βγεις να δεις...
Είδα πράγματα, άκουσα άλλα τόσα, έμαθα πολλά και επέστρεψα λίγο κουρασμένος (επειδή δουλεύαμε κιόλας :P , ξέχασα να το αναφέρω αυτο) ανανεωμένος και με "άλλο" αέρα.
Από πλευράς φωτογραφιών δεν έχω τίποτα ιδιαίτερο για να δημοσιεύσω ή ακόμη και αν το κάνω θα δημοσιευτούν εκεί που πρέπει. Εδώ απλά θα κάνω μια προσπάθεια για να πάρετε μια γεύση.

Venice

Venice
Venice

Peloponisos

Ta vatika stin Peloponiso

Fos (France)

Instabul (agia Sofia)

Instabul

Pernwntas to kanali stin Kwnstantinoupoli (η πιο ωραία φώτο κατα τη γνώμη μου)
Instabul
Ηλιοβασίλεμα στην Λιβύη
Ηλιοβασίλεμα στην Λιβύη
Εμπορικό κέντρο στην Γένοβα
Το προσωπικό μου ντεκόρ στην καμπίνα μου
Αγκυροβόλιο στο Fos της Γαλλίας
Batumi της Γεωργίας

8 Μπηχτές:

τετραγωνος κυκλος είπε...

Πάρα πολύ ωραία γεύση!Γρήγορα και τις άλλες φωτογραφίες!

Γιώργος είπε...

@τετράγωνος κύκλος
Να κάνετε υπομονή! :P
Άσε που δεν υπάρχουν και καλύτερες...θα αναρτήσω βέβαια μερικές ακόμη αλλά εν καιρό...

neni είπε...

Επιτέλους είσαι πίσω!Μας έλειψες!
Το ηλιοβασίλεμα είναι θεικό!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Eμένα μ'άρεσαν πιο πολύ αυτές με το ηλιοβασίλεμα στη Λιβύη και η άλλη με το αγκυροβόλιο στο Fos με την ψιλοφουρτουνιασμένη θάλασσα. Είναι όλα τα λεφτά.

Γιώργος είπε...

@neni Ναι επιτελους! Οντως το ηλιοβασιλεμα ειναι πολυ ωραιο και εχω περισσοτερες απο το συγκεκριμενο απογευμα για να μοιραστω μαζι σας ;)

@Γυαλινο Δακρυ Και εγω αυτες τις 2 θα ξεχωριζα και αυτη με τη σημαια στη πρυμη του πλοιου περνωντας απο Κωνσταντινουπολη. Στο συγκεκριμενο αγκυρολοβιο της Γαλλιας μαλιστα κατσαμε γυρω στις 15 ημέρες περιμένωντας επειδή οι γάλλοι είχαν απεργία, και η ψιλοφουρτουνιασμένη θάλασσα σε συνδυασμο με τον αριθμο των πλοιων που είχαν μαζευτει εκει μας έκανε τη ζωή δύσκολη...

Απόστολος Σαμπαζιώτης είπε...

άντε να γυρίσουμε στα γραφεία μας τώρα με τις φώτος που ανέβασες.. πάντως θα συμφωνήσω ότι η Κωνσταντινούπολη είναι τέλεια, μας ταξίδεψες.. καλή συνέχεια!

Giousurum είπε...

Oi fotografies einai onotos poly oraies...ta iliovasilemata panta einai goiteftika mesa apo ton fotografiko fako..alla emena mou aresei poly to agyrovoli sas sto Fos..
Na'sai kala..
Kalo vrady...

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Καλώς μας ήρθες...
Ταξιδέψαμε κι εμείς μαζί σου με τις φωτογραφίες σου!
Καλή επάνοδο!