Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Νεκρός ο Νίκος Σεργιανόπουλος


Μαχαιρωμένος βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι (στην οδό Μετεώρων 14-16) το πρωί της Τετάρτης (04/06) ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος.

Το θύμα βρήκε η οικιακή βοηθός, η οποία προσπαθούσε επί ώρα να ξεκλειδώσει την πόρτα του σπιτιού, προκειμένου να καταφέρει να μπει για να προσφέρει τις υπηρεσίες της, όπως σχεδόν κάθε μέρα. Όταν κατάφερε να μπει στο σπίτι, βρήκε τον ηθοποιό ημίγυμνο και μαχαιρωμένο στον λαιμό. Στο σπίτι του ηθοποιού δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο δράστης όχι μόνο γνωριζόταν με το θύμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια και καθαρή υπόθεση ανθρωποκτονίας, καθώς τα τραύματα που φέρει στον λαιμό -σύμφωνα με τις Αρχές- αποκλείεται να έχουν προέλθει από τον ίδιο. Oι αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες ώρες, με βάση τα συμπεράσματα που θα βγουν από τη Σήμανση και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Συγκλονισμένος δήλωσε και ο δικηγόρος του Νίκου Σεργιανόπουλου, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπισή του στην υπόθεση των ναρκωτικών του ηθοποιού πριν από λίγους μήνες.

πηγή: cosmo.gr

R.I.P Νίκο αν και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...