Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Γυναικείος Αυνανισμός...

Δεν γνωρίζω γιατί, αλλά με καίει πολύ το συγκεκριμένο θέμα εδώ και πολύ πολύ καιρό και δεν υπήρχε περίπτωση να μην το αναλύσω και εδώ.
Αρχίζω λέγοντας απλά πως ο αυνανισμός είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό και μου τη σπάει όταν ακούω διάφορες θεωρίες από γυναίκες επί του θέματος.
Παραθέτω το παρακάτω κείμενο για να ανοίγουν τα μάτια μερικών - μερικών..... και περιμένω τα σχόλια σας. (ειδικά απο γυναίκες.....)

Γυναικείος αυνανισμός : Ενα θέμα που καίει γυναίκες και άντρες!

Ναι κυρίες και κύριοι είναι γεγονός!!! Οι γυναίκες αυνανίζονται επίσης. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν αισθάνονται την ίδια σωματική ανάγκη όπως οι άντρες (τουλάχιστον όχι τόσο συχνά όπως οι άντρες), σίγουρα όμως αντιμετωπίζουν σεξουαλική έξαψη, ιδίως κατά τη διάρκεια της εφηβείας.

Αρκετές γυναίκες, είτε έχουν αυνανιστεί είτε όχι, αισθάνονται ιδιαίτερη ντροπή όταν αναφέρονται ή ακούνε για τον αυνανισμό. Δεν είναι ένα γεγονός το οποίο μπορούν να το μοιράζονται με τις φίλες τους, όπως συμβαίνει στο άλλο φύλλο, στους άντρες. Ένας άντρας μπορεί να ξεκινήσει μια συζήτηση όσον αφορά τον αυνανισμό με πολύ μεγάλη ευκολία αν βρίσκεται μεταξύ αντρών. Να μιλήσει για τη συχνότητα που αυνανίζεται, για το πότε ήταν η πρώτη του φορά και φυσικά ακόμα και να συγκρίνει τον αυνανισμό με το σεξ (εντάξει μην τα παραλέμε κιόλας, για πλάκα ίσως να το πει). Αντίθετα, στις κοπέλες δεν συμβαίνει το ίδιο, μπορεί να μιλάνε για το σεξ αλλά δεν αναφέρονται στον αυνανισμό. Κι έτσι φυσικά έχει επικρατήσει η λάθος αντίληψη ότι τα κορίτσια δεν αυνανίζονται.

Πολλές κοπέλες, έτσι όπως είναι αγχωμένες για τη σεξουαλικότητα τους και το πόσο θηλυκές μπορούν να αισθανθούν, είναι σε θέση να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με έναν άντρα πολύ πριν οι ίδιες ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τη σεξουαλική τους συμπεριφορά. Έτσι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μένουν ανικανοποίητες για πολύ καιρό και ουσιαστικά να μην φταίει ο σύντροφός τους αλλά οι ίδιες οι οποίες δεν ξέρουν πώς ερεθίζονται!!! Ο αυνανισμός είναι ένας υγιής τρόπος για τις γυναίκες, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορμές και φυσικά να μάθουν για την σωματική τους σεξουαλική συμπεριφορά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια γυναίκα να μάθει το πώς αντιδρά το σώμα της στα διάφορα ερεθίσματα και τι θα πει "κορύφωση" και οργασμός, πολύ καιρό πριν έρθει σε σε σεξουαλική επαφή. Δεν είναι κάτι που μπορεί να μάθει (συνήθως) από τον άνδρα εραστή της. Από την εμπειρία μου στον χώρο σας λέω πως πάντα ήθελα η σύντροφός μου να έχει "τελειώσει" έστω μια φορά μόνη της. Δηλαδή να έχει αυνανιστεί τουλάχιστον μια φορά. Ήταν αρκετές οι φορές που μόλις ζητούσα από κάποια κοπέλα να αυνανιστεί για να μάθει το σώμα της, έπαιρνα μια πάρα πολύ αρνητική απάντηση, αλλά όταν κατάφερνα να πάρω αυτό που ήθελα και η σεξουαλική μας ζωή άλλαζε ριζικά, προς το θετικό φυσικά, τότε καταλάβαινε την αξία του αυνανισμού. Όση εμπειρία και αν έχει ο σύντροφός σας, με όσες γυναίκες και αν έχει πάει, δεν πρόκειται να είναι καλύτερος δάσκαλος από τον ίδιο σας τον εαυτό σε θέση θύτη και θύματος, με την καλή έννοια φυσικά. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Δεν εννοώ, να αρχίσετε τον αυνανισμό και να ξεχάσετε το σεξ. Αυτό που λέω είναι να αυνανιστείτε κάποιες φορές και με επιμονή μέχρι να έχετε τον πρώτο σας οργασμό και να διαμορφώσετε μια άποψη βρε παιδί μου για το τι είναι οργασμός. Μόνο εσείς μπορείτε να το καταλάβετε αυτό και να πείτε, ναι τελείωσα ! Και φυσικά από εκεί και πέρα καθοδηγείτε τον εραστή σας ώστε να το επιτύχετε και μαζί αυτό.


πηγη:link
Χρησιμοποίησα το παραπάνω κείμενο επειδή το βρήκα έτοιμο και θα έγραφα ακριβώς τα ίδια!
Συμφωνώ και επαυξάνω!

17 Μπηχτές:

γυάλινο δάκρυ είπε...

χαχαχα το βαλες τελικα!! δεν εχω να πω τπτ πανω σ' αυτο, την αποψη μου την ξερεις. μονο θα πω οτι για το αν θα τελειωσει μια γυναικα στο σεξ, εκτος απο το αν εχει μαθει καλα το σωμα της, φυσικα παιζει ρολο κ ο συντροφος της.

Γιώργος είπε...

Ειπαμε..να εχει τελειωσει τουλαχιστον μια φορα μονη της.
και βεβαια παιζει ρολο και ο συντροφος της μετα!

Ανώνυμος είπε...

siga mi fovithoume na anartsoume sxolio! exoume apopsi k tin ekfrazoume dimosia. o aunanismos opws allwste kai i sexualikotita einai kathara proswpiki epilogi. opws kapoios epilegei na kanei sex kathe mera kai enas allos mia fora tin evdomada , to idio akrivws sumvainei kai me to flegwn thema. einai kathara thema epilogis.eimai tis apopsis oti den mporeis na aporripseis kati xwris na to dokimaseis.alla episis pisteyw oti den mporei kapoios na sou kathorisei ston tomea ti einai swsto kai ti einai lathos. katheis kanei auto pou aisthanetai. ta taboo einai gegonos kai einai to simeio pou sumfwnw me to keimeno. to na me peisei omws oti kapoios exei provlima an de to goustarei, no way! epomenws? o kathenas as kanei o,ti goustarei xwris logokrisia kai katakriseis, oute apo tous men oute apo tous de.
THAT'S ALL FOLKS!

Γιώργος είπε...

δεν ειμαι εγω αυτος αγαπητη φιλη:) που θα καθορισει το σωστο ή το λαθος ειδικα στον συγκεκριμενο τομεα...εγω απλα αναφερω τον πονο μου, τη σκεψη μου, και περιμενω να δω και μερικες αντιδρασεις...
Φυσικα και οπως λες ειναι θεμα επιλογης!
επιλογης του να μην εχει γνωρισει τον ιδιο του εαυτο, την σεχουαλικοτητα του? ή επιλογη του να μην νιωσει οργασμο ποτε οπως μεγαλο ποσοστο γυναικων???
αυτο το τεραστιο ποσοστο γυναικων οι οποιες δεν εχουν νιωσει ποτε κατι τετοιο νομιζεις οτι ειναι καθαρα θεμα οργανικο ή ψυχολογικο ή τριχες κατσαρες?
αν 7 στις 10 γυναικες δεν εχουν φτασει σε οργασμο οι 3 τουλαχιστον(για μενα) δεν εχουν γνωρισει καν το σωμα τους....
και αυτα που γραφω δεν τα γραφω για να πεισω καποιον να κανει κατι...
εχω συζητησει αρκετες φορες το συγκεκριμενο θεμα και μου ακουγεται περιεργο το να ακουω μια γυναικα να μου λεει πως αηδιαζει με το σωμα της, δεν χρειαζομαι να το κανω, δεν νιωθω την αναγκη, δεν ειναι σαν το σεχ οποτε γιατι να το κανω?, κανω καθε μερα σεχ και γνωριζω τα παντα, δεν εχω αναγκη να τελειωνω καθε φορα, ας τελειωνει ο αλλος και το ευχαριστιεμαι και ετσι...και διαφορα αλλα....
αυτα τα βρισκω ολιγον τι παραλογα...

Lina είπε...

λες " Οι γυναίκες αυνανίζονται επίσης. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν αισθάνονται την ίδια σωματική ανάγκη όπως οι άντρες (τουλάχιστον όχι τόσο συχνά όπως οι άντρες), σίγουρα όμως αντιμετωπίζουν σεξουαλική έξαψη, ιδίως κατά τη διάρκεια της εφηβείας."


κι έχω να πω.... τιιιιιι;; καταρχας ποιές ηλίθιες τη σημερινή εποχή ντρέπονται να πουν το αυτονόητο, ότι δλδ αυνανίζονται;

και η μεγαλύτερη ένσταση... που ξέρεις ότι νιώθουμε λιγότερη αναγκη από τους άντρες;ποιός το λέει αυτο;

προσωπικά πιστευω ότι δεν υπάρχει κοπέλα που δεν αυνανίζεται, το αυτό πιστευω και για τους άντρες, κι όσον αφορά τη συχνότητα είναι διαφορετική για κάθε άνθρωπο ακι δε νομιζω να παιζει ρόλο το φύλο.

κατα τ αλλα καλά κάνεις και θιγεις το θέμα, (αντιλαμβάνομαι την πρόθεσή σου) γιατί κάποιοι νομίζουν ότι μόνο με άντρα μπορούμε να ικανοποιηθούμε.

Lina είπε...

τώρα... όσο για τον οργασμο που λες, όντως δεν είναι ΤΟΣΟ σημαντικός για κάποιες, αλλά δεν σημαινει ότι δεν τον θελουμε. και να πω και φυσικά ότι ο αυνανισμός δεν γίνεται μόνο όταν δδεν υπάρχει γκόμενος. Άλλη φαση το σεξ, άλλη φάση ο αυνανισμός.

Γιώργος είπε...

"Άλλη φαση το σεξ, άλλη φάση ο αυνανισμός"
Θα συμφωνησω μαζι σου:)

σχετικα με το θεμα της συχνοτητας:
"Ο αυνανισμός αποτελεί ταμπού για την κοινωνία μας, αλλά οι περισσότεροι το κάνουν. Ποσοστό 94% των ανδρών και 40% των γυναικών αυνανίζονται - οι άντρες σε διπλάσια συχνότητα από τις γυναίκες. Τα ποσοστά πέφτουν λίγο μετά το γάμο – 72% για τους άντρες και 38% για τις γυναίκες. Το ποσοστό των αντρών που αυνανίζεται στην εφηβική ηλικία πλησιάζει το 100%. Το ποσοστό των εφήβων γυναικών που αυνανίζεται είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό των αντρών και κυμαίνεται γύρω στα 60-75%. Ένα σημαντικό ποσοστό των γυναικών αρχίζει να αυνανίζεται ήδη από την παιδική ηλικία (7-9 ετών). Ένα άλλο ποσοστό αρχίζει να αυνίζεται στη διάρκεια της προεφηβείας ή της εφηβείας. Τέλος ένα σημαντικό ποσοστό των γυναικών αυνανίζεται για πρώτη φορά αφού έχει ήδη τις πρώτες σεξουαλικές επαφές."
σύμφωνα με το http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=1886
αλλα και πολλα αλλα site, έρευνες, κλπ.
νομιζω εχει σχεση με τις ορμονες...
εκτος αυτου θα συμφωνησω μαζι σου.
αλλα ! και παλι δεν πιστευω οτι το κανουν ολες και απλα δεν το παραδεχονται...μακαρι δλδ να συμβαινει αυτο...αλλα η εμπειρια μου δειχνει δυστυχως το αντιθετο.(οχι για ολες βεβαια-ευτυχως:)

Lina είπε...

Γιώργο το 40% μου φαίνεται πάααρα πολύ μικρό ποσοστό, εκτός κι αν όλες οι γνωστές μου είναι το 40%, τι να πω... εξαρτάται απ το πού, πώς και με ποιό κοινό έγινε η ερευνα, γενικά την στατιστική είναι και λίγο να τη φοβάσαι, συνηθως...

προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ θηλαστικό που δεν ασχολέιται με τα γεννητικά του όργανα! Η ορμόνη που κυρίως προκαλέι αυτήν την έξαψη είναι η τεστοστερόνη που ναι μεν βρίσκεται σε μεγαλύτερη ποσότητα σοτυς άντρες, αλλά έχουν και οι γυναίκες.
Πάντως όποτε ακούω κοπέλα να λέει ότι δεν αυνανίζεται απλά γελάω. Δεν το πιστεύω, πες με και υπερβολική =Ρ

Γιώργος είπε...

επειδη ακριβως οι ανδρες εχουν μεγαλυτερα ποσοστα τεστοστερονης πιστευω πως ασχολουνται και περισσοτερο επι του θεματος:P

μηπως να αρχιζες να τις πιστευεις?
ισως αν αρχιζες να τις ρωτας πως που ποτε κλπ (οπως και εγω) να ανακαλυπτες το υπολοιπο 60% !
δεν γινεται ολες να ντρεπονται να το πουν!!!

Lina είπε...

οκ.... απ τις γνωστές μου (γιατι το θέμα είναι απ τα αγαπημένα μας), μια μου πε πως δεν το κάνει λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων(αυτή μπορέι να ελεγε και αληθεια, γιατί με το σώμα της δεν είχε κ την καλύτερη σχέση)
μια άλλη στην ουσία δεν ήξερε ότι αυνανίζεται, γιατί νομιζε ότι αυνανισμος γίνεται μονο με συγκεκριμενο τρόπο, αλλα τελικά αυνανιζόταν =Ρ
απ τις υπόλοιπες ούτε μια δεν έχει ισχυριστέι ότι δνε το κάνει.

αν μου πεις για μεγαλυτερης ηλικίας γυναικες, ίσως να ισχύουν τα ποσοστά, γιατί μεγάλωσαν αλλιώς, και ισως κολλούσαν να το κάνουν(αν κι εγω το θεωρώ ένστικτο). Αλλά νέα κοπέλα και να μην το κάνει ρε συ;Να ντρεπεται να μοιραστει πολλά γι αυτό με το συντροφό της κατανοητό, αλλά να μην το κάνει μου φαίνεται.... αφυσικο.

για τη συχνότητα κάποιες φορές είστε απλώς λίγο.... αφελείς =ΡΡΡ(με την καλή έννοια) έχετε τελείως άλλη ιδέα για μας.

Γιώργος είπε...

στη συχνοτητα οντως το παρακανουμε καποιες φορες....
ειδικα σε μικρη ηλικια θυμαμαι φιλους μου να ανταγωνιζονται:P
(προσοχη!μην το δοκιμασετε στο σπιτι!πιθανον να προκαλεσετε εγκαυματα!)
το αντιλαμβανομαστε τελειως διαφορετικα και το συζηταμε πολυ πιο ανοιχτα σε σχεση με το αδυναμο (το ποιο?) φυλο.
παντως χαιρομαι που συμφωνουμε και εχεις τετοιες ιδεες:) και τετοιες φιλες!
(αν και δεν μπορεσα να συμπερανω ακομη την ηλικια σου,φανταζομαι οτι πρεπει να ειμαστε σχετικα κοντα)

Lina είπε...

επιτέλους! κάποιος παραδέχεται ότι έκανε..... τσουτσουνομαχίες αχχαχχαχαχχαχα!

κι εγώ χαίρομαι που έχω τέτοιες φίλες.... αν και ξέρεις όλα είναι θέμα τρόπου... αν ρωτήσεις "αυνανίζεσαι;" μπορέι να σου πουνε όχι, ενώ αν πεις "όταν αυνανίζεσαι σκέφτεσαι υπαρκτό πρόσωπο;" έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες ν ακουσεις την αλήθεια.

ηλικιακά και ζωδιακά είμαστε το ίδιο. κι εδώ θ αφήσω τη.... μαλακισμένη κυριολεκτικά συζήτηση γιατί έοχυμε και σχολείο αύριο (εν αντιθεσει με σενα δεν είμαι.... σπουδάστρια)

Γιώργος είπε...

ε οχι και τσουτσουνομαχιες!
Οντως εχει να κανει με το πως το θετεις....
θα ρωταω ποσο συχνα το κανουν και οχι εαν το κανουν:P
καλο βραδυ και ευχαριστως να συνεχισουμε καποια στιγμη την συζητηση(οχι την μαλακισμενη:P)

beth είπε...

ολες οι γυναικες αυνανιζονται στο πρωσιπογραφω αυτο.

και θα σου πω και ενα μυστυκο μου.. εγω στο sex δεν εχω τελειωσει !ποτε! και δεν οφειλεται στο οτι δεν ξερω πως ειναι.. οπως λεει εδω στο κειμενο.
μαλλον πρεπει να γραψεις και ενα κειμενο για τις ανοργασμικες

Γιώργος είπε...

αφού ξέρεις πως είναι φαντάζομαι πως κατατάσσεσαι σε αυτή τη κατηγορία και από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα συντρόφου και χημείας που έχετε μεταξύ σας.
Είναι θέμα που με απασχολεί αυτό που λες,όχι μόνο εμένα αλλά μεγάλο ποσοστό ανδρών και περισσότερο φυσικά γυναικών.
Ένα άλλο θέμα που θα αναλύσω σίγουρα είναι το γιατί οι γυναίκες υποκρίνονται οργασμό...
και πολλά άλλα ενδιαφέροντα σεξουαλικά!

Xristos είπε...

Για δες, άρχισαν και οι παραγγελιές για το τί θα γράφεις!!! Έθιξες όμως ένα θέμαααα...

Γιώργος είπε...

οι παραγγελιες ειναι δεκτες παντα!
εφτασεεεεεεεεεεεε!
(εν καιρο βεβαια...εχουμε και μια εκσεταστικη για να αγχωνομαστε τωρα!)